Selvbetjent
og brukervennlig? 
- Jepp

Selvbetjente miljøskap

VSP Miljø introduserer en ny løsning for innlevering av farlig avfall. Løsningen gjør innlevering av farlig avfall til en lavterskel, tilgjengelig og brukervennlig prosess – uten å gå på kompromiss med sikkerheten.Målet er å få fjernet farlig avfall fra husholdninger,sortere det riktig og få det fortest mulig til et egnet mottak.

Tilgjengelig og trygt

VSP Miljø introduserer en ny løsning for innlevering av farlig avfall. Løsningen gjør innlevering av farlig avfall til en lavterskel, tilgjengelig og brukervennlig prosess – uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Målet er å få fjernet farlig avfall fra husholdninger,sortere det riktig og få det fortest mulig til et egnet mottak.

Høy fleksibillitet

Modulene har faste dimensjoner, men høy fleksibilitet når det kommertil både antall moduler og størrelse på bokser.Du trenger en hovedmodul med styringssystem, men ellers står du fritt til å konfigurere oppsettet på hver modul.

Vi har tilpassede moduler for mottak av farlig avfall, utlevering og salg av matavfallsposer, BigBags for hageavfall med mer.

Enkel Betjening

Skapene betjenes enkelt med VSP sin MiljøID-plattform.Innbyggerne kan selv låse opp ønsket boks enten via app, kundekorteller touchpanel.
Påfylling og tømming er minst like enkelt. Bare logg inn med service-appenog velg tømming eller påfyll. Ett trykk og lukene åpnes automatisk.Enklere blir det ikke.Ønsker du touchpanel eller andre tillegg?
Vi tilbyr også NFC-leser, leser for QR-koder og betalingsterminal for direkte betjening på miljøskapet.

Spesifikasjoner

Størrelse standard modul - 520x2030x675cm (BxHxD)
Temperaturområde -25 til +35 ⁰CStrøm - 230V/50Hz
Brannklassifisert A1 etter EN 13501
Innbruddsklasse RC 4 etter EN 1627 8 (8.1)